Menyediakan Materi, Soal & kunci jawaban Mapel Bahasa Jawa untuk Semua

Artikel untuk Jokowi dan Prabowo

Ing ngisor iki kababarake tulisan artikel utawa essay kang tinulis dening kang duweni blog dhewe. Dadi pancen tulisane dhewe lan ora copy paste saka blog liyane. Ana uga essay utawa artikel ing ngisor iki kang nate kapacak ing ariwarti Solopos, rubrik Jagad Jawa kang medal saben dina Kamis. Liwat kelasjawa.com mangga dipun waos kanthi mardikaning penggalih!

Daftar isi essay Jawa

Tema wayang 

Tema Sejarah

Tema Politik

Tema Pendidikan

Tema Sastra

Tema Agama

Tema modhernisasi

Tema Karawitan

Tema Ramalan 


Mekaten essay/artikel maneka warna kang sampun kababar dening kelasjawa.com. Mugi-mugi saged nambah kawuh tumrap kita sedaya. Maturnuwun.



Baca juga : Resensi Buku Jawa








































Share :

Facebook Twitter Google+
0 Komentar untuk "Artikel untuk Jokowi dan Prabowo"

Back To Top