Menyediakan Materi, Soal & kunci jawaban Mapel Bahasa Jawa untuk Semua

Soal + Kunci Jawaban UKK B. Jawa SD Kelas 3/2 no

Contoh soal Tugas Kelompok SD lengkap jawaban
Tugas Kelompok
Isenana ceceg-ceceg ing ngisor iki nganggo tembung seneng lan ora seneng! Garapen karo kanca sabangkumu!
1.   Sari ................... ngombe es.
      Ngombe es marai pilek.
Wangsulan : ora seneng
2.   Mas Angga ................... maca.
      Maca ndadekake pinter.
Wangsulan :  seneng
3.   Mbak Nur ................... kembang menur.
      Kembang menur ambune wengur.
Wangsulan : ora seneng
4.   Marni ................... mangan pelem manalagi.
      Pelem manalagi rasane legi.
Wangsulan : seneng
5.   Andika ................... ngombe banyu putih.
      Banyu putih ndadekake awak sehat.
Wangsulan : seneng

Share :

Facebook Twitter Google+
0 Komentar untuk "Soal + Kunci Jawaban UKK B. Jawa SD Kelas 3/2 no"

Back To Top